Först, klicka på denna länk å lyssna under tiden ni läser vidare.

——————————————————————————

Det var en gång 2 tappra å modiga krigare som en sista gång skulle ge sig ut i strid.

05.00 ringer klockan hos den första krigaren, han kämpar mot sömnens demoner som vill hålla honom kvar i sängen så länge det bara går, efter kort men intensiv strid kommer han upp och börjar göra sig i ordning för det stora slaget som skulle börja 2 timmar senare.

Efter att ha lyckats med en TTT så drar krigaren på sig sin rustning och packar sina vapen och ammunition, går ut till sin Suba och ställer sig å smeker den å drömmer sig bort… vaknar till nån min senare, vrider om nyckeln å börjar färden till den andre krigaren som idag ska åka med den första.

När han anländer dit så står krigaren nr2 redan färdig i sin rustning å bärande på alla vapen, redo för en lång å blodig kamp.
De åker bägge 2 iväg för att hämta deras Inka som under många bataljer tappert har tjänat och burit dom i framgång å motgång.
Idag krävdes det lite kärlek för att få Inka att blir på humör och följa med frivilligt ut i krig.

Nu börjar färden mot slagfältet, efter att ha lastat av Inka och låtit Yama dricka sig full så sätter de 2 krigarna sig i Inka och börjar göra iordning sina vapen, allting ska va redo och framme utifall det ska behövas.

Yama smeks igång med ett par drag och börjar tuffa ut mot första slaget, i sträng kyla och genom is tar dom sig så småningom fram, på plats tar dom upp sina vapen och kollar ut över slagfältet… dom hoppas bägge två på en seger idag.

De höjer sina vapen och avfyrar första salvan samtidigt…
Gång på gång avfyrar dom sina vapen… gång på gång… gång på gång.
Med värkande ryggar och handleder kämpar dom vidare under dagen mot de fruktansvärda demoner som under lång tid har hemsökt krigarna i deras drömmar.

Efter ett par timmars stridande så ser det mörkt ut för de två en gång så mäktiga krigarna, bägge 2 är svårt sårade och kan just så pass höja sina vapen, de håller nu bara stånd mot demonerna som hela tiden anfaller hårt och skoningslöst, och för varje anfallsvåg så blir de bara tröttare å tröttare.(Foto: Robert Fjällborg http://www.fjallfoto.se)

.

Dom inser att idag kommer dom inte att klara av att besegra demonerna, trots deras tappra och modiga försök så ser dom sig besegrade och säger åt Yama att vända om Inka, de börjar nu den tunga och skamfyllda hemfärden, hur ska de övriga i stammen ta att krigarna idag svek dom och förlorade slaget.

Nu är både Inka och Yama ompysslad och bortställda för ett uppehåll på 4-5månader innan kriget återigen börjar och de 2 krigarna med de övriga i stammen åter står ute på slagfältet och svingar sina vapen…

.

.